Strandcamping Dennenbos

Kamperen voor het hele gezin

Onze camping is een echte familiecamping waar voor iedereen wat te doen is, laat uw kinderen spelen in het speelhof of zwemmen in het buitenbad. En met het nieuwe sanitairgebouw (2019), die van alle gemakken voorzien is, is douchen zelfs een feestje. De kampeerplaatsen zijn autovrij en voorzien van 6 Amp. stroom. Het strand is op loopafstand, ideaal! Huur een bolderkar bij de Zomersupermarkt en geniet van een heerlijk dagje strand!

All-in kampeerplaats

Iedere kampeerplaats beschikt over een All-in formule, dit houdt in dat (warm) water, elektriciteit en alle sanitaire voorzieningen inclusief zijn.
Onze kampeerplaatsen zijn uitgerust met 1 elektriciteitsaansluiting van 6 Amp. (1380 Watt). Voor deze aansluiting heeft u een driepolige blauwe CEE normstekker nodig; deze is eventueel voor €15,- verkrijgbaar bij de receptie. Deels is er ook aansluiting voor kabel TV.

Het verwarmde sanitairgebouw ligt centraal op de camping en is van alle moderne gemakken voorzien. Uw auto kunt u nabij uw staanplaats parkeren op de aangegeven parkeerstroken.
Honden zijn niet toegestaan op strandcamping Dennenbos en in al onze woningen. 

Afbeeldingsresultaat voor honden verboden

Tarieven camping-standplaats 2023